+31 (6) 18 96 11 09 info@noktasign.com
Selecteer een pagina

Acrylaat freesletter

De chemische naam van Plexiglas is PolymethylMethAcrylaat (PMMA) ofwel in het kort Acrylaat.

Acrylaat Freesletter

Wat is Acrylaat Freesletter?

Acrylaat is bekend onder de volgende merknamen: Plexiglas, Perspex, Altuglas, Quinn, Acrylox, Acrysign. Acrylaatplaten die worden verkocht onder deze merknamen zijn qua functionaliteit nagenoeg identiek aan elkaar. Acrylaat (PMMA) is ca. 10 maal sterker/slagvaster dan glas van dezelfde dikte.

Het leveringsprogramma voor acrylaat 8 mm wordt steeds verder uitgebreid en bestaat inmiddels uit 34 standaard kleuren. Het aanbod wordt nog groter door de keuze tussen glans of matte uitvoering. Acrylaat is door-en-door gekleurd en daardoor UV- en weersbestendig. Hierdoor creert u een robuuste maar toch stijlvolle gevelreclame.

Het laseren van de letters en logo’s maakt talrijke opties mogelijk. Met onze lasersnijmachine is het mogelijk hele kleine, maar ook grotere objecten efficiënt uit te snijden. Door het laseren worden de randen van het acrylaat egaal glanzend, een belangrijk voordeel ten opzichte van traditionele freestechniek.

Naar keuze worden de letters compleet geleverd met verlijmde afstandhouders op de letters en een passend boorsjabloon voor eenvoudige montage.

Kleuren waarin acrylaat leverbaar is:

Boormal

Wij adviseren u een boorsjabloon mee te bestellen. Een boorsjabloon omvat:

– Boorsjabloon met markering afstandhouders
– Afstandhouders gemarkeerd op achterkant van de freesletters
– Afstandhouders
– Lijm

Wij leveren standaard een boorsjabloon bij doosletters.

Afstandhouders

Neemt u voor een deskundig advies, over de juiste grootte van de te gebruiken afstandhouders, contact op met onze verkoop- afdeling. In principe kunt u er van uitgaan dat letters die in onze documentatie worden aangeboden met afstandhouders te monteren zijn, zodra de letters groter zijn raden we af om afstandshouders te gebruiken vanwege gewicht en/of uitzetting.

RVS Cleaner

Vette vingers, vuilafzetting, oppervlaktebe-schadiging, zeelucht en ijzerstof in de buurt van bijvoorbeeld snelwegen en tram- of spoorbanen kan de oxide huid van het RVS beschadigen waardoor roestvorming kan ontstaan. Goed en regelmatig onderhoud van het RVS, afhankelijk van de omgevings-factoren, minimaal 4x per jaar, is daarom absoluut noodzakelijk. Wij adviseren u hierbij uitsluitend gebruik te maken van speciale chloorvrije RVS-cleaner. Deze cleaner vormt een beschermende laag om het RVS.

Meer over Freesletters?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.

Letter Producent

Specialist in het vervaardigen van alle maten en vormen van letters voor de reclame industrie. Uitmuntende kwaliteit en snelle levering. Inclusief montage is mogelijk.

Openingstijden

Ma. 08.00-17.00 uur
Di. 08.00-17.00 uur
Woe. 08.00-17.00 uur
Do. 08.00-17.00 uur
Vrij. 08.00-17.00 uur
Za gesloten
Zo gesloten

Overige Gegevens

Tel: +31 (0)165 744 144
Mail: info@noktasign.com
Web: www.noktasign.com

KVK: 20135629
BTW: NL819370873 B01

Contact

info@noktasign.com
+31 (0)165 744 144
Maïsberg 23,
Roosendaal, 4708 NR