+31 (6) 18 96 11 09 info@noktasign.com
Selecteer een pagina

Hout & MDF Freesletter

Alle soorten hout laten zich prima verwerken tot letters. Het leveringsprogramma van hout is met zijn verschillende soorten en verschillende diktes heel erg groot. Wanneer u contact opneemt lichten we graag toe wat we voor u kunnen betekenen.

Hout & MDF Freesletter

Wat is Hout & MDF Freesletter?

Hout is een mooi materiaal dat uitermate geschikt is om letters en logo`s uit te frezen. Omdat er veel houtsoorten zijn hebben wij als standaard materiaal gekozen voor MDF, Vuren en Multiplex. Wilt u een letter of logo uit een andere houtsoort gefreesd hebben, is dit mogelijk maar verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Standaard frezen wij 10 mm, uiteraard zijn ook andere maten aan te vragen

Boormal

Wij adviseren u een boorsjabloon mee te bestellen. Een boorsjabloon omvat:

– Boorsjabloon met markering afstandhouders
– Afstandhouders gemarkeerd op achterkant van de freesletters
– Afstandhouders
– Lijm

Wij leveren standaard een boorsjabloon bij doosletters.

Afstandhouders

Neemt u voor een deskundig advies, over de juiste grootte van de te gebruiken afstandhouders, contact op met onze verkoop- afdeling. In principe kunt u er van uitgaan dat letters die in onze documentatie worden aangeboden met afstandhouders te monteren zijn, zodra de letters groter zijn raden we af om afstandshouders te gebruiken vanwege gewicht en/of uitzetting.

RVS Cleaner

Vette vingers, vuilafzetting, oppervlaktebe-schadiging, zeelucht en ijzerstof in de buurt van bijvoorbeeld snelwegen en tram- of spoorbanen kan de oxide huid van het RVS beschadigen waardoor roestvorming kan ontstaan. Goed en regelmatig onderhoud van het RVS, afhankelijk van de omgevings-factoren, minimaal 4x per jaar, is daarom absoluut noodzakelijk. Wij adviseren u hierbij uitsluitend gebruik te maken van speciale chloorvrije RVS-cleaner. Deze cleaner vormt een beschermende laag om het RVS.

Meer over Freesletters?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.

Letter Producent

Specialist in het vervaardigen van alle maten en vormen van letters voor de reclame industrie. Uitmuntende kwaliteit en snelle levering. Inclusief montage is mogelijk.

Openingstijden

Ma. 08.00-17.00 uur
Di. 08.00-17.00 uur
Woe. 08.00-17.00 uur
Do. 08.00-17.00 uur
Vrij. 08.00-17.00 uur
Za gesloten
Zo gesloten

Overige Gegevens

Tel: +31 (0)165 744 144
Mail: info@noktasign.com
Web: www.noktasign.com

KVK: 20135629
BTW: NL819370873 B01

Contact

info@noktasign.com
+31 (0)165 744 144
Maïsberg 23,
Roosendaal, 4708 NR